Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

HR Adviseur
De afdeling Personeel & Organisatie van Naturalis biedt een inspirerende en veelzijdige functie als HR Adviseur (partner in business). Het biedt je de mogelijkheid om in een leuk team te werken in een toonaangevend onderzoeksinstituut en een van de leukste musea van Nederland.

Wij zoeken een HR Adviseur voor een periode van 1 jaar voor 32 tot 36 uur per week. Een aanstelling voor onbepaalde tijd behoort daarna tot de mogelijkheden.

Taken / Wat ga je doen?

Als P&O-adviseur ben jij aanspreekpunt en vraagbaak voor leidinggevenden en medewerkers over personele vraagstukken en de uitvoer van het personeelsbeleid. Je geeft advies over o.a. werving en selectie, ontwikkeling en opleiding, verzuimpreventie- en begeleiding en de toepassing van personeelsregelingen en cao/wetgeving in hun samenhang. In nauwe samenwerking met de collega’s van de backoffice houd je overzicht over bezetting, formatie en contracten, zorg je ervoor dat partijen gemaakte afspraken nakomen en signaleer je knelpunten in de organisatie. Door jouw advies over de begeleiding, inzet en ontwikkeling van medewerkers en draag je bij aan de kwaliteit van de organisatie. Verder lever je een bijdrage aan de ontwikkeling en implementatie van beleid, instrumenten en regelingen.

Profiel en functie-eisen
Je hebt minimaal een HBO-opleiding ‘Personeel en Arbeid’ of vergelijkbaar en ten minste drie jaar relevante werkervaring in een relevante omgeving. Op basis van jouw ervaring met een verscheidenheid aan personeelsinstrumenten draag je bij aan de uitvoering van een samenhangend personeelsbeleid. Jouw kennis over sociale wetgeving, arbeidsrecht en arbeidsvoorwaarden is gedegen en volledig up to date. Je weet mensen in beweging te krijgen, bent gericht op resultaat en kunt je goed staande houden in een complexe en veeleisende organisatie. Met je advies, kennis en overtuigingskracht laat je het management komen tot goed overwogen en bewuste keuzes. Je communiceert gemakkelijk en duidelijk op diverse niveaus, zowel in het Nederlands als in het Engels. Je bent flexibel en een teamspeler, die energie krijgt van het samenwerken en delen van kennis. Je kunt goed plannen en organiseren en werkt gestructureerd.

De afdeling
De afdeling P&O bestaat uit een hoofd P&O, vier (senior) adviseurs en drie collega’s op de backoffice. De adviseurs vormen de frontoffice van P&O naar de organisatie, bij de collega’s op de backoffice ligt de beheersmatige en administratieve uitvoering.
De senior P&O-adviseur is de strategisch/tactisch adviseur van het management en heeft een belangrijke rol in organisatieontwikkeling. De P&O-adviseur adviseert op tactisch-operationeel niveau over in-, door- en uitstroom. De adviseurs richten zich als business partner op een aantal onderdelen van de organisatie, die ze daardoor goed leren kennen. In deze functie is dat o.a. de sector Publiek & Markt (museumpersoneel en educatieve ontwikkeling) en de sector Collectie.

Het aanbod
Een functie in een dynamische en fascinerende werkomgeving. Een organisatie met een grote diversiteit aan professionals met liefde voor de natuur en biodiversiteit. Je gaat werken in Leiden, goed bereikbaar vanuit andere plaatsen in de Randstad. Wij bieden je een salaris tussen € 3.099,- en € 4.053,- per maand op basis van een 36-urige werkweek (schaal 10 Museum CAO). Je krijgt ook een tegemoetkoming in de reiskosten, vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (3,15%). Je krijgt ruim vijf weken vakantie per jaar en bouwt pensioen op bij PFZW. De arbeidsovereenkomst is voor minimaal 32 uur en maximaal 36 uur per week en voor de periode van één jaar. Een aanstelling voor onbepaalde tijd behoort daarna tot de mogelijkheden.

Informatie en sollicitatie
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Mariska Sturm, Hoofd Personeel & Organisatie (071 751 9132) en voor procedurele informatie met de afdeling Personeel & Organisatie (071 751 9191). Stuur je sollicitatie, waaruit de gevraagde ervaring en kwaliteiten aantoonbaar blijken, uiterlijk 12 januari 2020 via de 'Solliciteer' button. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 16 en vrijdag 17 januari 2020. Een selectie assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.
Naturalis onderschrijft de Code Culturele Diversiteit. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen het team versterkt.
Bij indiensttreding dient een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te worden overlegd.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en een aanstelling op ZZP-basis behoort niet tot de mogelijkheden.
Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Plaatsingsdatum 24-12-2019
Standplaats Leiden
Opleidingsniveau HBO / Bachelor
Uren 32 - 36
Niveau Professional
Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Salaris €3.099 - € 4.053
Functiecategorie(ën) Personeel & Organisatie / HRM
Branch(es) Cultuur / Kunst
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Mariska Sturm
Telefoon 0031717519132

Vestigingsplaats

Solliciteer